Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın pıtrakı darya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Tütün sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok konstrüksiyonda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoklukla 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Görmüş olacaksınız ki bu radde yüce birinci sınıf yangın baplarını en oranlı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, makul fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği Yangın Kapısı mevzusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Yangın Bapsı seçerken dikkat edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Yangın Kapısı Fiyatları Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya gerçek ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Ayrıca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene Yangın Kapısı Fiyatları edilmesi ve meselelevsel yapısının korunması da önemli önem taşır.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu hatmızda;

Report this wiki page